SURT DE CASA DURANT EL TOC DE QUEDA. FES UNA FOTO DEL QUE VEUS AL CARRER. IMPRIMEIX-LA I PENJA-LA A TACA.

LEAVE THE HOUSE DURING CURFEW HOURS. TAKE A PICTURE OF WHAT YOU SEE ON THE STREET. PRINT IT AND HANG IT ON THE WALL AT TACA.

SAL DE CASA DURANTE EL TOQUE DE QUEDA. TOMA UNA FOTO DE LO QUE VEAS EN LA CALLE. IMPRÍMELA Y CUÉLGALA EN TACA.

Reset 4 - Bartomeu Sastre, 30/12/2020 22:46

Group show curated by Aina Pomar.

Artists: Larry Achiampong, Constanza Alarcón Tennen, Irene de Andrés, Rosana Antolí, Anna Dot, Lara Fluxà, Angel Garau, Marco Godoy, Vibeke Mascini, Josep Maynou, Gabriel Pericàs, Yorgos Petrou, Marina Planas, Guillem Portell, Marijo Ribas, David Rickard, Bartomeu Sastre, Sümer Sayin, Nora Silva, Pep Vidal and Alberta Whittle.

Action realized during the course of the exhibition Reset. Instructions to begin in a new present at TACACAT

‘Reset. Instruccions per començar en un nou present’ és una exposició que es crearà gradualment i es transformarà durant els dies que duri el projecte, entre el 27/12 i el 17/01.

Per arrancar el projecte, hem demanat a 21 artistes que ens enviin instruccions. Instruccions per començar de nou, per repensar aquest any, per continuar en el nou present. Les instruccions seran activades pels organitzadors de l’exposició de forma progressiva i les accions d’activació es publicaran en aquest instagram a partir del 27/12. El resultat material d’aquest procés s’exposarà a TACA. L’exposició obrirà al públic el diumenge 3 amb una performance-instruccions de David Rickard duta a terme per Àngel Garau, i continuarà creixent fins el dia de cloenda, el 17.

Aquest projecte serveix com a reflexió sobre els canvis recents en el nostre dia a dia. Moltes de les activitats que fa uns mesos feiem de manera automàtica ara estan mediades per unes reglamentacions, unes instruccions que condicionen el com, quan, on i amb. A la mateixa vegada, el canvi de dinàmiques, de tempos, de moviments ens ha permès obrir nous espais on poder repensar de forma crítica molts aspectes de la nostra vida i les nostres relacions personals. Aquesta lògica s’ha projectat també a l’esfera socio-política, essent un any clau per la protesta contra allò que volem deixar enrere i la reivindicació d’allò amb el que volem seguir endavant.

En aquest context percebem el temps de forma diferent i es fa evident que el canvi d’etapes depèn de les nostres accions, no del calendari.
Amb la primera exposició de l’any a TACA ens plantejam amb què volem rompre i què volem emportar-nos amb nosaltres en aquest present estès. Com volem viure en aquest nou present?